sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Näyttelyhaaveita

Harrastin junior handleriä 11-vuotiaasta 16-vuotiaaksi asti. Tämän jälkeen kiinnostus harrastusta kohtaan vähentyi ja olin enemmänkin kiinnostunut agilitystä, jota harrastimmekin äitini koiran Kirpun kanssa vähän yli kaksi vuotta. Kävimme myös yhden tottelevaisuuskoulutuskurssin, mutta siitä emme oikein innostuneet.

Junior handlerin lisäksi olen esittänyt monenlaisia koiria rotukehissä. Olen ollut kehäapuna kasvattajille ja tutuille. Oma näyttelykoira on ollut haaveissa, sillä pidän koiran kanssa kehässä esiintymisestä ja kehäjännityksestä. Mukavaa on myös opettaa koira kehäkäyttäytymiseen ja tätä pidin tärkeänä osana myös junior handler-aikoinani. (Lisään tähän pian joitain junior handler-kuvia jos löydän).

Tänään otimme äitini kanssa pari seisotuskuvaa Helmistä. Pöydällä tyttö ei pelkää yhtään olla ja sitä saa kampailla ja harjailla, mutta föönääminen ei ole yhtään kivaa! Kävimme perjantaina pesulla, eikä se ollut Helmin mielestä yhtään vastenmielistä. Myös kynnet tuli leikattua, ennen pesua, vaikka Helmi ei tainnut sitä itse edes huomata :)

Otan parempia seisotuskuvia myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti